Hallo, ik ben Bob
en het fotograferen van mensen is helemaal mijn ding.

Op deze website kan je vooral mijn huwelijksreportages, coupleshoots, portretfoto's en persoonlijk werk terugvinden. Ben je benieuwd naar mijn commercieel werk? Neem dan een kijkje op de website van skinn branding agency.

Al van jongs af loop ik met een camera in de hand. Spelen en experimenteren met fototoestel was mijn ding. Toch koos ik voor een opleiding als grafisch vormgever. Ik leerde er merken ontwikkelen en luisteren naar de noden van een klant. Zo kwam ik na mijn studies dan ook terecht bij skinn branding agency. Daar rolde ik al snel in de rol van fotograaf. Mijn hobby werd mijn job. Zalig! Daar werk ik nog steeds voor kleine en grote merken en doe ik bedrijfsreportages, lifestyle- en studiowerk.

Daarnaast startte ik als huwelijks- en portretfotograaf. Ik wilde de persoonlijke, spontane en belangrijke momenten van mensen kunnen vastleggen. En daar hou ik ook net van. Een ongedwongen, natuurlijke sfeer en authenticiteit. Mensen vastleggen zoals ze echt zijn.

Dus als je graag met me zou samenwerken, eens een babbel wil doen over mijn of jouw werk of je wil gewoon eens hallo zeggen, contacteer me dan.